JAinvest-JAnepremicnine-04-04
JAinvest-ikone-05

Pravi dom? Srečen dom? Obilje?

 

Vsi smo se ali pa se še ukvarjate z iskanjem vašega doma, ki bo tisto nekaj več, kjer boste občutili in zaživeli vaše sanje.

Ja prav ste prebrali vaše sanje, vsak ima pravico do tega le če si dovoli videti in občutiti.

Več kot 10 let delam z ljudmi, od leta 2008 se intenzivno ukvarjam z področjem nepremičnin in bivanjskega prostora.

Ni nepomembno kje živimo, prostor vpliva na nas na energetskem nivoju, vsak prostor ima spomin starejši kot je prostor več ima energetskega zapisa zato je pomembno, da vsaj malo spoznamo zgodovino nepremičnine, ki jo kupujemo.

So bili ljudje srečni v nepremičnini, so se mogoče dogajale slabe stvari? Energetski zapis se ohrani cca 100 let možno ga je spremeniti oz izboljšati v kakšni meri je odvisno od nas samih. Nič vam ne pomaga nova hiša na energetsko obteženem zemljišču.

Tako kot moramo pravilno vzdrževati naš avto v smislu servisov, vgradnje ustreznih delov tako moramo skrbeti za naš dom, vendar to ni mišljeno samo pleskanje, razne prenove ampak energetska skrb.

Cel kup je dejavnikov, ki vplivajo na naše počutje delimo jih na odkrite in skrite. Odkriti so tisti, ki jih lahko vsakdo opazi, če se malce bolj poglobi v okolico in stanje odjekta. Se pravi, da dom ni v bližini motilcev okolja, ko so glavne ceste, obvoznice, pokopališča, stare podrte stavbe, železnice ...

Skriti pa so tisti, ki jih navadno posameznik spregleda. Včasih tudi nepremičnino z slabšim potencialom za nas spremenimo v prijeten in dolgoročno srečen dom za vse ljudi, ki v njem prebivajo.

Tudi številka stanovanja ali hiše ni nepomembna. Vsako število ima tako negativne kot pozitivne lastnosti, dobro da je izberemo tisto, ki nas kar se da v največji meri podpira.

Srčno rad pomagam z nasveti in usmeritvami posameznikom/družinam/parom, da si najdejo pravi dom.

Ste v iskanju nepremičnine in jo že dolgo iščete in imate občutek, kot da ni pravega prostora za vas?
Popolnoma poznam ta občutek mogoče niste v pravem časovnem obdobju iskanja ali ne iščete na pravem mestu.

Pri svojem delu uporabljam tehnike numerologije, intuicije v sodelovanju z feng shui mojstrom pa tudi tehnike pravilne postavitve prostora in ustreznih barv. Pomnite, da v primeru nakupa nepremičnine, ki je bila urejena po smernicah feng shui, ta feng shui je bil narejen za ljudi, ki so prebivali pred vami v njej. 

Vsak posameznik, vsak par, družina potrebuje svoj lasten feng shui. Vsekakor se tovrstne postavitve izvajajo skladno z vašimi željami. Feng shui je starodavna veda, ki svetuje in daje več možnosti med katerimi vi izberete tisto ob kateri vam zaigra srce.

V kolikor iščete nepremičninskega svetovalca z širšim pogledom na ljudi in nepremičnine, ki naj prevzamejo funkcijo zdravega in srečnega doma vas srčno vabim, da se naročite za osebni individualni posvet pred nakupom/prodajo nepremičnine, da dodate svoji odločitvi dobro počutje in srečo.

Informacije na Gsm: 051 788 438 ali email:zanej@jainvest.si

Delujem na področju celotne Slovenije.

 

Če se vam ne oglasim polnim baterije, da vam lahko ponudim več!

 

Prisluhnemo vašim željam, da pridete do vaše sanjske JA nepremičnine.

Za ogled naših oglasov kliknite TUKAJ.

Zanej Čebullj

svetovalec za nepremičnine

Št. licence: 02251